Haar stamcel transplantatie

Met nieuw haar eindelijk weer jezelf!

Wat hij ooit begon als behandelmethode voor brandwondenpatiënten heeft hij inmiddels ontwikkeld en verfijnd tot de meest geavanceerde haartransplantatie techniek ter wereld. Drs Coen Gho, arts/onderzoeker bij Hair Science Institute in Amsterdam en wetenschappelijk vader van de HaarStamcel Transplantatie®, maakt jaarlijks vele mensen gelukkig met nieuw haar. Hun éigen haar, wel te verstaan.

Raar maar waar: drs. Coen Gho is een Bekende Nederlander. Misschien niet zozeer in Nederland, maar wel in de Verenigde Staten. Coen Gho: “Ooit heb ik zonder dat ik dat wist mensen van twee toonaangevende Amerikaanse haarsites behandeld. Lag ik zonder het te weten dus óók op de behandeltafel! Maar ze waren heel enthousiast en hebben van hun ervaringen verslag gedaan op de betrokken sites. Het gevolg is nog steeds merkbaar: zo’n 40% van onze klanten komt speciaal overvliegen vanuit de VS!”.

Mannen én vrouwen
De meeste klanten van Hair Science Institute zijn nog altijd mannen met een kaalheidprobleem. Logisch: mannelijke kaalheid komt veel voor en is een direct gevolg van erfelijke aanleg. En ogenschijnlijk tegenstrijdig: omdat mannelijke kaalheid een sociaal geaccepteerd fenomeen is ligt haartransplantatie nog altijd een beetje in de taboesfeer: je moet er maar mee leven. Dat is iets waar steeds minder mannen genoegen mee nemen. Zo oud als men zich voelt, zo wil men er ook uitzien.

Mannelijke Client

Voor de behandeling 9 maanden na de behandeling


Maar er zijn ook andere oorzaken die haaruitval of zelfs kaalheid ten gevolge kunnen hebben: ziekte, stress, medische behandeling of littekenweefsel (als gevolg van bijvoorbeeld brandwonden of minder geavanceerde transplantatiemethodes). Zo gaan veel vrouwen gebukt onder de psychische last van kaalheid of sterk uitgedund haar. Coen Gho: “Terwijl wij ze in veel gevallen heel goed kunnen behandelen. Met een absoluut natuurlijk én blijvend resultaat als gevolg. Dat komt omdat research de ruggengraat van onze kliniek is. Met onze unieke behandelmethode HST als gevolg.”

Vrouwelijke client

HaarStamcel Transplantatie®
De door Coen Gho ontwikkelde transplantatiemethode heet HaarStamcel Transplantatie® (HST). Coen Gho over de stap die hij gezet heeft: “De traditionele laser- en snijmethodes zijn in feite operaties: pijnlijke verdoving, snijden, bloed, veel napijn én littekens. Plus een resultaat dat niet echt natuurlijk was door een bobbelig geworden hoofdhuid of onnatuurlijke haargroeirichting. HST is geen operatie. Het is slechts een zeer patiëntvriendelijke behandeling, van verdoving tot eindresultaat. En om dat eindresultaat gaat het natuurlijk. Simpel gezegd kun je stellen dat ik van bestaande en gezonde haarzakjes in het donorgebied – meestal het achterhoofd – een minuscuul stukje weefsel overbreng naar het te behandelen gebied. Die getransplanteerde stukjes weefsel vormen dan zelf een nieuwe, gezonde haar. Maar net zo belangrijk is het feit dat het haarwortelzakje in het donorgebied óók weer gewoon een haar produceert. Zonder litteken. Dat laatste dankzij de speciaal ontwikkelde zeer verfijnde behandelinstrumenten.”

Gelaatsbehandeling
Juist door de verfijnde behandeltechniek is HST als enige methode geschikt om ook behandelingen in het gezicht uit te voeren. Dit dankzij de natuurlijke haargroeirichting en het feit dat er absoluut geen littekens zullen achterblijven. De toepassingsgebieden zijn wenkbrauwen, baard en snor. Niet alleen om puur esthetische redenen maar ook om onvolkomenheden als littekenweefsel of (bij mannen) een hazenlip te maskeren.

Hair Science Institute
Het Hair Science Institute is een onderzoeks-, ontwikkelings-, behandelings- en opleidingsinstituut, opgericht in samenwerking met Coen Gho en gevestigd in het WTC te Amsterdam. Bovendien is er nu ook in Maastricht een kliniek te geopend. Ook wordt er gewerkt aan een landelijk netwerk waarvan de betere kappers deel zullen uitmaken. Na een opleiding bij HSI zullen deze kappers in staat zijn hun klanten deskundig te adviseren en eventueel door te verwijzen naar HSI.

Voor uitgebreide informatie verwijst Coen Gho naar de website van HSI. Op die website wordt de HST techniek uitgebreid toegelicht, o.a. door middel van een animatiefilm. Verder treft men op die site werkelijk álles aan dat met haar te maken heeft. Coen Gho: “We kregen zoveel uiteenlopende vragen dat we besloten om onze site niet te beperken tot de kliniek of de behandelmethode.”


HET SNELLE HERSTELPROCES IN BEELD GEBRACHT

Onderstaande foto’s geven een goed beeld van de snelheid waarmee een met HST behandeld gebied zich hersteld: in dit geval het donorgebied. Herstel van het transplantatiegebied gaat net zo snel, hoewel de nieuwe haargroei wat langer duurt voordat deze zichtbaar wordt.

VÓÓR DE BEHANDELING
Geschoren donorgebied op achterhoofd, vlak vóór het wegnemen van haarstamcellen t.b.v. de behandeling

1 DAG NA DE BEHANDELING
Detailopname van het donorgebied. Vrijwel geheel genezen donorgebied, slechts 1 dag na het wegnemen van de haarstamcellen.

1 WEEK NA DE BEHANDELING
Detailopname van het donorgebied, 1 week na het wegnemen van de haarstamcellen. De pijlen geven aan waar de hergroei van de donorharen weer zichtbaar wordt

1 MAAND NA DE BEHANDELING
Volledig hersteld en begroeid donorgebied zonder enig litteken. 1 maand na het wegnemen van de haarstamcellen

Voor meer informatie of een brochure kunt een contactformulier invullen en versturen

klik hier voor een informatieformulier!