Haartransplantatie

HaarStamcel Transplantatie®


HaarStamcel Transplantatie® is door Hair Science Institute ontwikkeld én gepatenteerd: het mag uitsluitend door onze klinieken in Amsterdam, Maastricht, Londen en Wenen toegepast worden. Bij HaarStamcel Transplantatie® is eigenlijk geen sprake van haartransplantatie maar van haarvermeerdering.

Bij HaarStamcel Transplantatie® maken uw eigen haren nieuwe haren. Precies waar u dat wilt. Zonder littekens, zonder pijn, zonder lange herstelperiode, en... zonder dat het u haren kost!

Dankzij de precisie, snelle genezing en het natuurgetrouw resultaat is HaarStamcel Transplantatie® de enige methode die geschikt is voor alle behandelgebieden, ook in het gelaat.

HaarStamcel Transplantatie


In de wereld van haartransplantatie heeft arts-/onderzoeker Coen Gho na jaren van research een doorbraak bereikt: HaarStamcel Transplantatie® (HST). Gho is werkzaam bij het Hair Science Institute met vestigingen in Amsterdam en Maastricht. Die doorbraak is geen toeval, want research vormt de ruggengraat van Hair Science Institute .

Wat is er zo bijzonder aan HST?
“Simpel gezegd: de traditionele laser- en snijmethode kost net zoveel haar als het oplevert. Er wordt namelijk een reep huid met haar uit het donorgebied (meestal het achterhoofd) verwijderd. Die reep wordt in kleine stukjes verdeeld die vervolgens weer overgebracht worden in het restauratiegebied. Een echte operatie dus, met bloed, pijn en een niet echt natuurlijk resultaat als gevolg. Plus een groot litteken op het achterhoofd dat nooit meer weggaat. Met HST maken je eigen haren níeuwe haren. Met een heel fijn instrument haalt men stamcellen weg van de donorharen op het achterhoofd. Die stamcellen plaats men in het donorgebied. Daar vormen ze nieuwe haren. De donorharen worden dus niet verwijderd en groeien vrijwel allemaal weer gewoon verder. Geen kale plek, geen pijn en ook geen littekens. Een behandeling dus, géén operatie. En van die behandeling zie je de volgende dag al bijna niets meer, omdat de wondjes zo klein zijn als speldenprikjes.”

voor behandeling <--> 9 maanden na behandeling

Heeft de HST-methode nog meer voordelen? “Zeker. Omdat de methode zo verfijnd is kan hij als enige toegepast worden bij behandelingen in het gezicht. Wenkbrauwen, baard en snor kunnen gerestaureerd worden bij te weinig haargroei of om littekens te maskeren.

Wie is Coen Gho?
Arts/onderzoeker Coen Gho is gespecialiseerd op het gebied van haarziekten. De medische wereld beschouwt hem als een autoriteit op dit gebied. Sinds 1992 is hij, in samenwerking met universiteiten en (academische) ziekenhuizen, betrokken bij fundamenteel onderzoek en klinische studies. Hij heeft verschillende nieuwe therapieën ontwikkeld op het gebied van haarziekten en brandwonden.

Lorny Wanders Haarmode, is door Hair Science Institute gecertificeerd voor het geven van advisering betreffende de HST techniek.
Daarnaast kan Lorny Wanders Haarmode specifieke voor- en nabehandelingen bij HST en de mogelijkheden voor combinatie behandeling van HST en (camouflage) haarwerk aanbieden.
Neem gerust contact met Lorny Wanders Haarmode op voor meer informatie of om de HaarStamcel Transplantatie® info DVD te bekijken.
Hier kunt u de site van Hair Science Institute bekijken.

Wilt u hierover meer informatie neem dan gerust contact met ons op!